Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odehrané zápasy

30.5.2015 - 20. kolo - IV. třída

Kamberk : Nesperská Lhota 0:4 (0:3)

Kahoun - Zachař (Sejk), Adamovský, Berka, Klabík - Schod, Kubů, Kříženecký, Smrčina - Kosák, Tulej

Branky: ---

ŽK: Zachař

 

23.5.2015 - 19. kolo - IV. třída

Miřetice B : Kamberk 2:6 (2:3)

Kahoun - Zachař, Adamovský, Berka, Klabík - Schod (Smrčina), Kubů, Kříženecký, Sejk - Kosák (Jechoutek Milan), Tulej

Branky: Kosák 3x, Kříženecký, Kubů, Schod

ŽK: Tulej

 

16.5.2015 - 18. kolo - IV. třída

Kamberk : Libouň 3:1 (0:0)

Kahoun - Tulej, Adamovský, Berka, Klabík - Schod (Babor), Kubů, Kříženecký, Smrčina - Kosák, Sejk

Branky: Kosák, Kříženecký, Sejk

ŽK: ------

 

10.5.2015 - 17. kolo - IV. třída

Křivsoudov B : Kamberk 0:6 (0:1)

Kahoun - Zachař (Schod), Adamovský, Berka, Klabík - Babor, Kubů, Kříženecký, Smrčina - Kosák (Jechoutek Milan), Tulej

Branky: Jechoutek Milan, Kosák, Kříženecký, Kubů, Smrčina, Tulej

ŽK: Kosák, Kříženecký

 

2.5.2015 - 16. kolo - IV. třída

Kamberk : Zdislavice B 8:1 (6:0)

Kahoun - Zachař, Adamovský, Berka, Klabík (Jechoutek Josef) - Sejk (Babor), Kubů, Kříženecký, Smrčina - Kosák, Tulej (Jechoutek Milan)

Branky: Smrčina 3x, Kosák 2x, Adamovský, Kříženecký, Tulej

ŽK: --------

 

25.4.2015 - 15. kolo - IV. třída

Hulice : Kamberk 1:6 (0:2)

Kahoun - Zachař, Adamovský, Berka, Klabík, - Sejk, Smrčina, Kubů, Schod (Babor) - Kosák, Tulej (Jechoutek Milan)

Branky: Smrčina 2x, Adamovský, Klabík, Kosák, Kubů

ŽK: Sejk

 

18.4.2015 - 14. kolo - IV. třída

Kamberk - Čechtice B 2:1 (2:0)

Kahoun - Zachař, Kubů, Klabík, Tulej - Sejk, Smrčina, Kříženecký, Schod (Jechoutek Josef) - Kosák (Jechoutek Milan), Babor

Branky: Kosák 2x

ŽK: Kosák

 

11.4.2015 - 13. kolo - IV. třída

Dolní Kralovice B - Kamberk 0:2 (0:1)

Kahoun - Zachař, Berka, Adamovský, Klabík - Sejk, Smrčina, Kubů, Schod (Javorský) - Tulej (Babor), Kosák (Jechoutek Milan)

Branky: Kosák, Kubů

ŽK: Babor

 

5.4.2015 - 12. kolo - IV. třída

Pravonín B - Kamberk 0:4 (0:2)

Kahoun - Tulej, Berka, Adamovský, Klabík - Sejk (Chomát Lukáš), Kříženecký, Kubů, Schod - Smrčina, Kosák (Jechoutek Milan)

Branky: Kubů 3x, Kosák

ŽK: Sejk, Jechoutek Milan

 

2.11.2014 - 11. kolo - IV. třída

Mesperská Lhota - Kamberk 3:2 (2:1)

Kahoun - Zachař, Berka (Babor), Adamovský, Klabík - Sejk (Schod), Kříženecký, Kubů, Smrčina - Kosák, Tulej (Vosátka)

Branky: Kříženecký, Vosátka

ŽK: Kosák, Vosátka, Smrčina

V posledním kole jsme vyšli bodově naprázdno. Nutno dodat, že naprosto spravedlivě. Domácí nás přehráli, jak v rychlosti, tak v důrazu a ve využití našich chyb v obranném pásmu. Po vstřelení naší v celku laciné brance, jsme měli loženku v podobě  sóla Kubíka zakončeném mimo tyče. Jít do dvoubrankového vedení, nejspíš by byl výsledek jiný. Bohužel jsme neproměnili, naopak domácí využili našich dvou zaváhání a šli do kabin s jednobrankovým náskokem. Ve druhém dějství, které jsme hráli s kopce, bylo o něco lepší, ale na vyrovnání jsme si žádnou velkou šanci nepřipravili. O utkání definitivně rozhodla proti nám nařízená penalta. Ke konci utkání námi proměněný přímák stačil jen na zkorigování stavu.

 

25.10.2014 - 10. kolo - IV. třída

Kamberk - Miřetice "B"  8:1 (3:1)

Kahoun - Zachař, Berka, Kubů, Klabík (Babor) - Sejk, Kříženecký (Jechoutek Milan), Smrčina, Schod- Kosák, Tulej

Branky: 3x Kosák, 2x Kříženecký, Tulej, Sejk, Schod

ŽK: ---

 Bravo! Po výborném výkonu jsme napráskali třetímu mužstvu tabulky. Od začátku nic nenapovídalo, že hosté dostanou takový klepec. Vzniklý drobný zádrhel v podobě vedoucí branky hostí jsme jaksi nebrali v potaz a rozehráli koukatelnou partii, ve které ještě do půle dali tři fíky. Obavy ze začátku druhého dějství, kdy nám dost dlouho trvá dostat se do tempa, byli zbytečné. Hned na začátku jme skórovali po čtvrté a na place již existoval jen jeden mančaft. Do konce zápasu se nám podařilo ještě čtyřikrát zavěsit a poslat ty kluky miřetický domů s nášupem. Když budu hodnotit jmenovitě naše mužstvo, tak takto. Kačud odchytal jistě, na stopech Petr se Standou podali spolehlivý výkon, Pavel na levém beku odehrál svůj klasický standart, Tom na pravém kraji zahrál velmi dobře, na jeho útočný výlet byla radost se koukat, škoda jen nepřesného zakončení, střední záložníci Míňa se Smrčkem byli vidět a jejich ofenziva dělala hostům dost problémů, ale drobet horší to bylo dozadu. Sejky zprava zálohy hodně dobrý, zleva se Dáda rozjížděl na volnoběh, ale hlavně ve druhém poločase byl k neudržení. A útočné duo? Páťa s Kubíkem podali výborný výkon,soupeře nešetřili a především ostrostřelec měl nabito ostrými. Na závěr, v posledním zápase podzimní části hrajeme v Nesperce, píská nás Hocek, tak budeme hrát proti dvanácti. Myslím si ale, že když předvedeme stejný výkon, jako v tomto zápase, měli by jsme naplno bodovat. Tak je nešetřete a první flek je náš!

                                                                                                     Kouč          

 

19.10.2014 - 9. kolo - IV. třída

Libouň - Kamberk 1:8 (1:3)

Kahoun - Zachař, Berka, Adamovský, Klabík - Sejk, Kubů, Smrčina, Babor (Chomát Michal), Tulej (Jechoutek Milan), Kosák

Branky: 4x Kosák, 2x Tulej, Babor, Kahoun

ŽK: Sejk

 To byl vejprask! Po velmi kvalitním výkonu celého mužstva jsme zaslouženě vysoko a poprvé jednoznačně zvítězili nad Blbouní. V prvním poločase se domácí snažili s námi držet krok, ale stejně dostali tři kousky. Ve druhém dějství už domácí sotva lezli a naše jasná převaha přinesla další branky do domácí sítě. Konečných osm vstřelených uzlíků úplně neodpovídá průběhu zápasu, protože hlavně v druhém poločase to byla hra kočky s myší a využít některé vyložené šance, mohl být výsledek dvouciferný. Pochvalu za předvedený výkon zaslouží celý mančaft. Ve všech lajnách, jak v obraně a záloze, tak v útoku, hodně dobrý. Některé branky jsme dávali po koukatelných kombinacích a jsem zvědav co na nás vymyslí trenér Nesperky, který přijel špiónit. Šest branek útočné dvojky Pat a Mat to byla síla! Do konce podzimní sezóny už chybějí poslední dva zápasy, tak doufám, že si to nepos....., jako loni! Měli by jsme to dotáhnout do šesti bodů, protože jsme v laufu a hrajeme dobře. Heslo na poslední mače. ,,TO DÁME"!!!               

 

 

11.10.2014 - 8. kolo - IV. třída

Kamberk - Křivsoudov "B" 4:0 (2:0)

Kahoun - Zachař (Jechoutek Josef), Berka, Adamovský, Klabík - Schod (Sejk), Kříženecký, Kubů, Smrčina (Tulej) - Kosák (Jechoutek Milan), Vosátka (Babor)

Branky: 2x Kosák, Kříženecký, Schod

ŽK: ---

 Nebyl jsem, neviděl jsem, nemohu hodnotit. Přesto jsem počítal s vyšším skórem v náš prospěch, ale tři body jsou tři body.

 

4.10.2014 - 7. kolo - IV. třída

Zdislavice - Kamberk 2:2 (1:0)

Kahoun - Zachař, Berka, Adamovský, Klabík - Dušek, Kříženecký, Kubů, Babor (Tulej) - Smrčina, Kosák

Branky: Kříženecký, Smrčina

ŽK: Adamovský

  Výsledek odpovídá průběhu zápasu. První poločas byli lepší domácí, ve druhém zase my. V tom prvním nás domácí tlačili a výsledkem toho byl jejich dost šťastný gól, kdy střelu před vápnem tečem poslal Carlos na opačnou stranu než čekal Kačud. Náš slabý výkon potvrdily dvě šance lépe kombinujících domácích, při, kterých zvonila tyč. Buďme rádi, že jsme neinkasovali a rozdíl ve skóre byl jen o branku. Ve druhém poločase jsme zlepšeným výkonem Míňou srovnali a je jen škoda některých akcí, které jsme nedotáhli. Čtvrt hodiny před koncem jsme však po zbytečné strátě míče ve středu pole poslali soupeře do brejku, který jsme zastavili jen faulem a nařízenou pentli soupeř s přehledem proměnil. Přesto jsme dál tlačili a po vydařené akci Smrčkem srovnali. Velká škoda v závěru neproměněné tutovky ostrostřelce Kubíka. Střelec jeho kalibru by měl proměnit!!! Vzhledem  k průběhu zápasu je plichta spravedlivá a bodík je dobrý.        

 

27.9.2014 - 6. kolo - IV. třída

Kamberk - Hulice 6:0 (5:0)

 Tento zápas by se dal jsem nazval ,,S nasazením života"! Ty kluci vyhulený hráli opravdu od podlahy a některé jejich zákroky byly opravdu o zranění. Nejlépe to může potvrdit Smrček, který byl nekompromisně sestřelen v soupeřově vápně. Od začátku bylo jasné, že bodíky opět zůstanou na naší straně, protože soupeř byl fotbalově dost špatný a svoje nedostatky si vynahrazoval místy, až zákeřnou hrou. Bylo jen dobře, že jsme stačili do poločasu dát pět banánů.  Ve druhém, přes několik nadějných šancích, jsme přidali ještě jeden kousek a poslali hosty domů s nadílkou. Zasloužené vítězství! 

 

 

21.9.2014 - 5. kolo - IV. třída

Čechtice "B" - Kamberk 0:2 (0:1)

 V tomto utkání jsme žádnou extra hitparádu nepředvedli. Ovšem, není se čemu divit. Nepřesné nahrávky, mizerné řešení útočných akcí a neproměnění několika brankových příležitostí mělo za následek náš nervózní výkon. Vrcholem bylo nevyužití přečíslení o jednoho i dva hráče. Ještě, že máme v mančaftu borce, který dokáže rozhodnout, když se nedaří. Spolehlivý výkon jsme předvedli v obranné činnosti a připsali si další nulu v zápase. Když se k tomu přidal střelecky produktivní Míńa, tak i přes ne zcela přesvědčivý výkon, je naše vítězství zasloužené, protože domácí dopředu žádnou slávu nepředvedli. Sice nic moc, ale tři body z venku se počítají.

.  

 

13.9.2014 - 4. kolo - IV. třída

Kamberk - Dolní Kralovice "B" 9:2 (3:1)

 

 Jak hodnotit zápas, ve kterém jsme nasázeli devět kusů? Samozřejmě, že kladně. Jen pár minut, po opravdu pěkném Smrčkově vlastenci se hosté snažili, ale po další obdržené brance odpadli. Zápas jsme měli jasně ve své moci a devět záseků tomu dává za pravdu. Potěšitelné je, že se o branky podělilo osm hráčů a to nepočítám Smrčka a jeho lob do nesprávné kasy. Kvalitní hra, kvalitní výkony hráčů a střelecká forma se rovná vítězství a tři body. Je ovšem fakt, že tento soupeř byl dost mizerný a až další soupeři nás prověří. Přesto, dost dobrý!!!

6. 9. 2014 - 3. kolo - IV. třída

Kamberk - Pravonín "B"      6:1  (5:1)

Fučík- Zachař, Klabík, Adamovský, Jechoutek Josef (Jechoutek Milan)- Sejk, Kříženecký, Kubů (Babor), Smrčina - Tulej, Kosák

Branky: 2x Tulej, Kosák, Kříženecký, Adamovský, vlastní

ŽK: -----

 Hoši, hoši, co to bylo v první čtvrthodině za výkon? Soupeř nás trhal, jak mokrý noviny a dělal si s námi co chtěl. Ještě štěstí, že jsme přežili a neinkasovali. Kdyby to bylo dva nula, nebylo by se čemu divit a zápas by se odvíjel jinak. Alespoň, že náš výpadek trval jen patnáct minut, protože potom jsme se probudili ze spaní a začali konečně hrát fotbal. Výsledkem byly čtyři kousky v brance hostí za dvacet minut a tím poslat soupeře do kolen. Pátý zářez byl jen potvrzením naší převahy. Přesto se hostům podařilo dát alespoň čestný úspěch z pentle v poslední minutě prvního poločasu a dodejme, že si ho zasloužili. Ve druhém se v začátku Pravonín snažil zkorigovat výsledek, ale po šestém  banánu jejich snaha uvadla a utkání se dohrávalo za naší jasné převahy. Škoda jen několika neproměněných tutovek. Když zapomenu na první čtvrthodinu, tak jsme předvedli solidní výkon a zaslouženě zvítězili. V brance jistota, na stoperech kvalita sama v podobě Karla s Tomem, v záloze Smrček s Míňou podali slibný výkon do dalších utkání, v útoku se konečně střelecky chytil Páťa a Kubík opět nevyšel naprázdno. Na závěr dodám jedno. Příště by se nám nemusel takto mizerný začátek utkání vyplatit. Přesto jsou body doma a soupeř odjíždí s vejpraskem. A ještě dodám, nepodceňme Kralovice!

   

 

31. 8. 2014 - 2. kolo - IV. třída

Vracovice - Kamberk       0:3  (0:2)

Kahoun- Klabík, Berka, Adamovský, Tulej - Schod, Kubů (Javorský), Kříženecký, Babor - Kosák, Vosátka (Jechoutek M.)

Branky :  2x Vosátka, Kosák

ŽK : ---

Musím konstatovat, že vstup do nového ročníku se nám povedl nad očekávání. Přitom jsme hráli proti mužstvu, které se s námi v minulé sezóně přetahovalo o postup. Takže, kvalitní mužstvo, které jsme po velice dobrém výkonu celého mužstva jasně přejeli. Dlouho jsem nás neviděl zahrát po taktické stránce, tak dobře. Velice povedená hra v defenzivní činnosti, vedení útoků přes krajní záložníky a ofenzíva, klobouk dolů. Prostě a jednoduše,  zasloužené vítězství! Nebudu vyzdvihovat jednotlivce, ale celé mužstvo. Posily, které doplnili kádr, splnili přesně to, co jsme od nich očekávali. V prvním kole jsme předvedli velice nadějný výkon, na který by jsme měli navázat domácím utkáním s Pravonínem.
Na závěr, jen tak dál.         
 

19. 7. 2014 - Keltský pohár Louňovice

Kamberk - Raková     0:4   (0:2)

Kahoun, Javorský, Berka, Adamovský, Bišon, Tulej, Smrčina, Kubů, Kosák, Jechoutek, Sejk, Schod, Buček

Branky: ----

Kamberk - Louňovice   2:1    (1:1)

Kahoun, Javorský, Berka, Adamovský, Bišon, Tulej, Smrčina, Kubů, Kosák, Jechoutek, Sejk, Schod, Buček

Branky: Adamovský, Schod

Kamberk - Lukavec   1:0   (1:0)

Kahoun, Javorský, Berka, Adamovský, Bišon, Tulej, Smrčina, Kubů, Kosák, Jechoutek, Bébr, Malý J., Malý V.

Branky : Kosák

 

Pořadí Tým Body
1 Raková 6
2 Kamberk 6
3 Lukavec 4
4 Louňovice 1

 

 

14. 6. 2014 - 21 KOLO - IV TŘÍDA

Miřetice "B" - Kamberk      6:0   (3:0)

Kahoun, Jechoutek josef, Berka, Adamovský, Zachař - Tulej, Kubů, Javorský, Babor - Jechoutek Milan (Trojánek), Smrčina

Branky: ---

ŽK: ---

 No, že by jsme se důstojně rozloučili se sezónou, tak to ani náhodou. Dostali jsme zasloužený výprask. Domácí, notně posíleni hráči ,,A", nám nedarovali vůbec nic a dělali si s námi co chtěli. My jsme, bohužel, nenastoupili v plné síle a to se projevilo na hřišti. Komu se dařilo a nedařilo víte nejlépe každý a dál by jsem se k tomuto zápasu nevyjadřoval. Dovolím si ale zhodnotit naše celkové vystoupení v tomto ročníku. Nebylo vůbec špatné! Odehráli jsme většinu zápasů velmi dobře a škoda těch, ve kterých jsme nebodovali naplno, nebo vůbec. Ovšem výpadek v závěru sezóny stačil ,,jen" na bramborové umístnění. Prostě, zasloužíte si za tuto sezónu  malé bezvýznamné plus. To aby jste si moc nemysleli. Závěrem popřeji hezké léto a v novém ročníku hodně zdaru. Jo, a začneme přes léto trénovat, uličníci, dám vědět od kdy.

                                                                         Kouč

     

7. 6. 2014 - 21 KOLO - IV TŘÍDA

Kamberk - Dolní Kralovice "B"    6:0   (2:0)

Kahoun - Tulej, Berka, Adamovský, Zachař - Schod (Herold), Kubů, Heřmánek (Jechoutek Milan), Sejk (Babor) - Smrčina, Kosák

Branky: 3x Kosák, Adamovský, Herold, Babor

ŽK: ---

 Pánové, musím konstatovat, že s takto slabým a odevzdaným soupeřem jsme v této sezóně ještě nehráli. Ten jen čekal kolik jim nasázíme banánů. A jako vždy jsme zahazovali jednu šanci za druhou a poločas dva nula byl pro soupeře víc, jak lichotivý. Ve druhém dějství pokračovalo naše střelecké trápení, i když jsme dali čtyři kousky a soupeř už jen čekal, kdy bude konec, my z naší jasné převahy dál nic extra nevytěžili. Tolik vypracovaných a neproměněných šancí se vidí snad jen v Kamberku. Jiné mužstvo by nasypalo takto hrajícímu soupeři minimálně desítku, ale my ne. My se se soupeřem přímo mazlíme, místo střely se to snažíme tlačit až do kuchyně, v některých případech bylo tolik času ve vápně ke střele, že jste se mohli klidně vysmrkat a stejně z toho branka nebyla. Škoda! Ale je fakt, že jste soupeře jasně přehráli a divákům, kteří přišli, ukázali, že hrajete fotbal a ne kopanou. Ještě jedna poznámka k utkání. Do soboty jsem si myslel, že oba dva stopeři nemohou naráz utéci z obrany a útočit. Už si to nemyslím, viděl jsem to na vlastní oči. Teď vážně, s předvedenou hrou, nasazením i kvalitní kombinací můžete být spokojeni, Vy fotbalový kouzelníci. Doufám, že poslední mač odehrajeme, jak se patří, aby nám večer chutnalo a důstojně se rozloučíme se sezónou.

                                                                                   Kouč

1. 6. 2014 - 20 KOLO - IV TŘÍDA

Blaník Načeradec - Kamberk    2:0  (0:0)

Kahoun - Jechoutek Josef, Berka, Adamovský, Babor - Smrčina, Psota(Sláma), Kubů, Sejk - Schod (Herold), Tulej (Jechotek Milan)

ŽK: Sejk, Babor

Branky: ----

 Utkání, ve kterém jsme měli možnost dorazit špici jsme neodehráli vůbec špatně. Byli jsme domácím víc , jak vyrovnaným soupeřem, především v prvním poločase. V tom se nám ale nepodařilo, přes to málo vypracovaných šancí, skórovat, a proto skončil poločas bez branek. Druhá polovina utkání dál pokračovala vyrovnaně. Bohužel se stalo,že jsme si dali nešťastného vlastence a soupeř se dostal do pohody. Výsledkem toho byl druhý gól v naší kase, i když opět s notnou dávkou kliky. V utkání se jasně projevilo to, že jenom kvalitní defenzíva vítězství nepřinese. Útočná činnost byla, jako ve většině utkáních proti silnému soupeři, jen k velkému vápnu a pak nic. Jednoznačně doplácíme na špatnou střelbu. Když už vystřelíme, tak buď to letí pánubohu do oken, nebo je to malá domů, ale většinou to dopadne tak, že nevystřelíme vůbec. Přesto si myslím, že jsme odehráli dobré utkání a plichta by tomu utkání slušela. 

                                                                              Kouč      

24. 5. 2014 - 19 KOLO - IV TŘÍDA

Kamberk - Zdislavice    4:4  (1:0)

Kahoun - Jechoutek Josef, Berka, Adamovský, Zachař - Babor, Kubů (Heřmánek), Psota, Sejk - Tulej, Smrčina

Branky: Tulej, Psota, Sejk, Heřmánek :o)

ŽK: Tulej, Kubů, Heřmánek

 Po tomto utkání se můžeme v nové sezóně zase těšit na pralesní ligu. Podle mě úplně zbytečně, protože na třetí třídu rozhodně máme. Se Zdislavicemi jsme, jako tolikrát, neproměnili tutovky a když se k tomu přidaly chyby v obraně, nesmíme se divit ztrátě dalších bodů. Dostat doma čtyři kousky je opravdu hodně. Přesto jsme mohli brát za tři, ale to by jsme museli být podstatně lepší v proměňování šancí, kterých jsme si vypracovali dost a dost. Hosté posíleni několika hráči áčka byli dopředu sice hodně nepříjemní, ale v obraně nic moc, včetně gólmana. Závěrem, náš výkon nebyl zase tak špatný, dali jsme čtyři branky, některé akce měli svou kvalitu, slušné nasazení, ale na vítězství to nestačilo. Doufám, že ve zbývajících třech kolech to nevypustíme a utrhneme co nejvíce bodů. Hlavně  Načeradci máme co vracet.

                                                                             Kouč

            

18. 5. 2014 - 18 KOLO - IV TŘÍDA

Vracovice - Kamberk     2:0 (0:0)

Kahoun - Jechoutek Josef (Jechoutek Milan), Berka, Adamovský, Tulej - Babor, Kubů (Javorský), Psota, Smrčina - Sejk, Kosák

Branky : ----

ŽK : Adamovský

 Prohra ve Vracovicích byla jednoznačně zbytečná. Přitom první poločas nenasvědčoval tomu, že pojedeme domů s prázdnou. Od začátku jsme měli více ze hry, slušně jsme kombinovali, ale jako obvykle, jen po soupeřově velké vápno. Tam nám chybělo uvolnění, nabídka do volného prostoru a v neposlední řadě střelba. Naplnilo se staré pravidlo, nedáš gól, nevyhraješ. A ne, že by jsme neměli šance. Brankou se měli prosadit lépe umístněnou střelou Psotík a hlavou Pepa. Proto byl poločas v kříži a nás čekal druhý ve kterém jsme měli útočit do dost podmáčené strany hřiště. To se projevilo v naší útočné kombinaci i střelbě. Nechci a nebudu komentovat výkon pana rozhodčího. Vrchol všeho, odpískaná ruka, přestože míč trefil Carlose do čenichu a dál pominu první stoprocentní a druhý sporný ofsajd. Škoda je také brzké střídání pro zranění, kdy naše hra přestala mít tlak a zůstalo jen u snahy. To ovšem neomlouvá to, že se domácí jen nakopávanými míči dostávali do brejků. První bravurně zlikvidoval Kačud a druhé dva byly bohužel proměněné. Přesto si myslím, že jsme byli fotbalově lepší a plichta by byla spravedlivá. Do konce se hraje ještě o dvanáct bodíků a tak se zase tolik neděje, protože vršek hraje mezi s sebou a každý mančaft určitě nějaké ztratí. V sobotu by jsme neměli ztratit body doma a pak se pokusit naplno bodovat v Načeradci.  A byli by jsme zpátky ve hře.

                                                                             Kouč         

10. 5. 2014 - 17 KOLO - IV TŘÍDA

Kamberk - Čechtice B     5:2 (2:2)

Kahoun - Sejk (Jechoutek Milan), Berka, Adamovský, Zachař - Smrčina, Kubů (Javorský), Psota, Schod (Babor) - Tulej, Kosák

Branky: 2x Kosák, Sejk, Kubů, Adamovský

ŽK: ---

 V tomto utkání se ukázalo, jak rozdílný fotbal můžeme zahrát. V prvním poločase jsme byli na ručník a blízko pěknému nášupu, ve druhém to bylo koukatelné. Přitom první poločas nenasvědčoval tomu, že předvedeme, hlavně v defenzivní činnosti, tak žalostný výkon. Hned v úvodu utkání měl loženku Psotka, kterou jako obvykle spálil, ale chvíli na to se prosadil ostrostřelec Kubík. Hosté, místo toho, aby se smířili s tím, že body zůstanou domácím, přidali a začali  si s naší obranou dělat co chtěli. Nejdříve srovnali po velice podařené standardce a poté nedali, k našemu štěstí, tři tutovky. Co nedali bylo až s podivem, ale Páťa se nad nimi smiloval a nezadržitelně zavěsil vlastence.Jen díky proměněnému přímáku Standou, těsně před půlí, jsme odcházeli do šaten pro nás s lichotivým remízovým stavem. Po přestávce zlepšenou kombinací a důrazem v osobních soubojích jsme začali mít navrch. Výsledkem byl třetí zásah do sítě hostí zásluhou Sejka a další trefu zařídil svým druhým gólem v tomto mači Kubík. Po pár minutách se hosté dopustili faulu ve vápně a nařízenou pently s jistotou proměnil Carlos. Díky našemu zlepšenému výkonu ve druhém poločase zůstali body doma, i když takový brankový rozdíl nebyl pro hosty spravedlivý. Výkon, který jsme předvedli v prvním poločase, by se v zápase s Vracovicemi, rovnal sebevraždě. Na závěr, konec dobrý, všechno dobré.

                                                                                     Kouč

3. 5. 2014 - 16. KOLO - IV TŘÍDA

Kamberk - Louňovice B     5:1 (1:1)

Kahoun - Jechoutek Josef, Berka, Adamovský, Zachař - Babor, Tulej, Psota, Sejk - Kosák, Smrčina

Branky: 2x Sejk, Babor, Kosák, Adamovský

ŽK: Kosák, Adamovský

 Derby jsme pro sebe rozhodli zásluhou kolektivního výkonu ve druhém poločase. V tom prvním jsme sice byli lepší, ale množství chybných nahrávek, nedůrazu v osobních soubojích a malé množství střeleckých pokusů mělo za následek, že jsme soupeře nechávali stále ve hře. Zbytečně jsme inkasovali a se štěstím jsme Mírou Baborem srovnali. Po změně stran jsme ale předvedli velice kvalitní výkon, který jsme okořenili čtyřmi kousky do hostující kasy. Důležitý byl vstup do druhého poločasu, kdy se trefil Sejky a hned nato si chlapci z Louňovic, po trestňáku Carlose, pleskli vlastence. Hosté se po tomto k.o. zlomili a mi jsme jim přidali na cestu další dva banány. Čtvrtý dal konečně superstřelec Kuba a pátý zářez dal opět Sejky. V jeho případě konstatuji, malý postavou, velký výkonem. Ta hlava při naší páté trefě byla ukázková. a hlavně, byl tam, kde měl být. Obrana podala solidní výkon bez velkých chyb, na pentli v závěru zapomenu, výborně opět zachytal Kačud a z obrané čtveřice zaslouží pochvalu před nastoupenou jednotkou Péťa. Záloha opět předvedla dobrý výkon, ale od útoku jsem čekal větší důraz a tah na branku. Závěrem, na třetím vítězství v řadě má jednoznačně zásluhu kvalitní a především kolektivní výkon celého mužstva. A teď hurá na Čechtice.             

                                                                                              Kouč

26. 4. 2014 - 15.KOLO - IV TŘÍDA

Hulice - Kamberk    0:1 (0:1)

Kahoun - Jechoutek Josef, Berka, Adamovský, Zachař - Sejk, Tulej, Psota, Babor (Sláma) - Kosák, Smrčina (Jechoutek Milan)

Branky: Smrčina

ŽK: Kosák

 Absolvovali jsme těžké a tvrdé utkání s velice nepříjemným mužstvem. Musím uznat, že jste odehráli zápas s nasazením vlastního zdraví. Vítězství je zásluhou kolektivního výkonu všech hráčů, škoda, že jen jedna nula. Základem vítězství byl výborný výkon obranné formace, jak brankáře, tak čtyř beků, kteří domácím nic moc nedovolili. Záloha zdárně podporovala, jak obranou, tak i útočnou činnost. A útok? Ten podal solidní výkon při velice tvrdé až záludné hře domácí obrany. Rozhodující branku vstřelil Smrček, kterého domácí otloukali, jak píšťalku. A ne jen jeho. V celkovém hodnocení tohoto zápasu nebudu vyzdvihávat jednotlivce, protože se mě to zdá nespravedlivé, ale kvalitní výkon celého mužstva. Jen tak dál.

                                                                                  Kouč           

19. 4. 2014 - 14.KOLO - IV TŘÍDA

Kamberk - Libež B     2:0 (1:0)

Kahoun - Jechoutek Josef (Babor), Berka, Adamovský, Zachař - Sejk, Javorský, Psota, Smrčina - Tulej, Kosák (Jechoutek Milan)

Branky: Psota, Jechoutek Milan

ŽK: ---

V tomto utkání jsme konečně hráli fotbal a ne kopanou. Na úspěšné vystoupení to však před utkáním moc nevypadalo. Při pohledu na našeho gólmana, který byl zlitý jako Dán, jsem v bodový zisk moc nevěřil. Ale opak byl pravdou. Byl to právě on, který v důležitých chvílích mužstvo podržel a celý zápas jistě odchytal. Obrana hrála spolehlivě, což dokazuje nula na kontě obdržených branek. Záloze se dost dobře povedl první poločas, ke konci jí ale docházeli síly. Útok se sice snažil, ale bez vstřelené branky. Jak by také chtěli vstřelit gól, když nevyužijí přečíslení tři na jednoho bránícího zoufalce? Od ostrostřelce nikdo nečekal, že to takhle zazdí! Ještě, že se konečně poprvé trefil Petr Psota, podle mého názoru nejlepší hráč na place. Závěrem lze konstatovat, že zisk tří bodů byl zasloužený, ale až branka Milana Jechoutka v samém závěru naše vítězství potvrdila. I přes bodový zisk však zůstáváme na bramboře a jestli se chceme posunout výš, tak je potřeba naplno bodovat u vyhulenejch, ale bacha na ně, nebude to procházka růžovým sadem.

                                                                           Kouč

    

13. 4. 2014 - 13.KOLO - IV TŘÍDA

Pravonín B - Kamberk   3:2 (2:1)

Kášek - Kahoun, Berka, Adamovský, Sejk - Javorský, Psota, Tulej, Babor- Kosák (M. Jechotek), Schod (Trojánek)

Branky: 2x Tulej

ŽK: ---

 Kuk hošíci, musím konstatovat, že se na to nedalo koukat!!! V pondělí jsem z toho musel jít na oční a bylo mě sděleno, že jestli si dál budu kazit zrak koukáním na tu bídu, tak jsem zralý na černý brejle a vlčáka. Dál jsem navštívil neurologii a tam mě řekli, ať se na fotbal vybodnu, protože mě může prasknou cévka a budu tahat nohu.

                                                        Fotbalu zdar

                                                                                      Kouč

 

5. 4. 2014 -12.KOLO - IV TŘÍDA 

Kamberk - Libouň  1:1 (1:0)

Kášek - J.Jechoutek, Berka, Adamovský, Zachař - Tulej (M.Jechoutek), Sejk, Psota, Babor (Javorský) - Kosák, Schod

Branky: Kosák Jabub

ŽK: Kosák Jakub, Babor Miroslav

 

Zimní příprava 2014

 22.3.   Kamberk - Neustupov   1:0

Branky:   Schod David

 

8.3.   Kamberk - Velíš   0:3

 

1.3.   Borotín- Kamberk   3:0 (1:0)

Kášek, Berka, Adamovský, Javorský, Slaba, Psota, Schod, Tulej, Jechoutek, Babor, Kotek

Branky: ---

Karty: ---

 

Zdislavice "B" - Kamberk 2:2 (1:0)

Kahoun- Zachař, Klabík, Adamovský, Berka- Kříženecký, Kubů, Dušek, Babor (Tulej) - Kosák, Smrčina

Branky: Kříženecký, Smrčina

ŽK: Adamovský

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What is a healthy blood power

ALooniaLek,8. 10. 2018 5:52

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis/

Can you stand for the stress

Abonvatrinnica,28. 7. 2018 19:15

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generique-cialis-canada/

opravy míčů

Miloš Lošťák,21. 1. 2016 11:18

Dobrý den do Kamberka
posílám informace o opravách míčů, třeba se Vám budou hodit...:-)
Opravujeme naprosto všechny typy, druhy a značky míčů,
se specializací na tzv. Lisované míče (Adidas Tango 12, Finále, Europass, Brazuca apod.).
Tyto míče jsou na vstupu poměrně drahé a při poškození se vyhazují jako neopravitelné.
Je to škoda, protože asi 90 % z nich se dá dobře opravit.
Cena za opravu míče se pohybuje mezi 150,- až 290,- Kč za kus, podle typu míče.
Jsme schopní i z několika poškozených míčů, které jsou na vyhození,
dát dohromady pár zcela funkčních.
Opravujeme také míče na futsal.

Kompletní informace o naší práci najdete na našich web stránkách :
www.opravymicu.cz
Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte mě kontaktovat...

S pozdravem a přáním úspěšné sezóny
Miloš Lošťák - 730 820 501


už to přeháníte...........

spravedlivý,13. 6. 2015 8:04

Už to opravdu přeháníte a je mi vás líto. To že vás Nesperská Lhota dvakrát regulérně porazila a v posledním případě naprosto s přehledem, vás neodrazuje v pokračování v tzv. mazání soupeřů......... Kdyby jste raději ty peníze investovala do zázemí, které je fakt ubohé, stejně jako vy. Jenom poslední poznámka - "namazat" m.j. tak špatný mančaft jako je Libouň o půli 2.000 kč a chtít do III. třídy je úsměvné, ale spíše k pláči, jako vy všichni. Je vidět, že je ve vás sportovní duch!!!!

článek

Fanda,13. 11. 2014 18:47

Tak jak borci? Kde máte článek ze zápasu z Nesperské Lhoty? :-D Najednou vám došla slova, co? :-D

cukřík

Sejkček ,15. 4. 2014 19:35

pitomci :D nechcete už vyhrát taky ?:D

Re: cukřík

bimbo,25. 4. 2014 17:46

nechceš už taky něco začít hrát? :D